Vrei să afli dacă ai o parteneră infidelă? Încearcă aplicația Durmet Smartness

Durmet Smartness

Această aplicație îți va trimite un mesaj de tip alertă de fiecare dată când cineva îți folosește patul. Dacă vreodată ai avut impresia că cineva a folosit patul tău într-un mod necuviincios cât timp ai fost plecat de acasă, împreună cu nevasta ta sau partenera de viață, Durmet Smartness  va face lumină în acest caz.

Ei bine, nu este vorba despre o simplă aplicație, aceasta are în spate o saltea inteligentă făcută de niște spanioli. Prin intermediul aplicației mobile, această saltea îți va trimite mesaje dacă cineva folosește patul într-un mod cel puțin ciudat.

Astfel, 24 de senzori sunt înșirați pe toată suprafața saltelei pentru a putea identifica în mod corect genul de activitate desfășurată în acel pat, respectiv sex sau simplu somn. Salteaua poate să identifice corect și alte activități precum foiala de noapte albă, săriturile în pat și de asemenea, te va înștiința prin notificări pe telefon.

Aplicația se poate descărca din Play Store și va fi disponibilă în curând și pe iOS. Pe lângă identificarea genului de activitate, aplicația îți mai afișează și viteza, intensitatea și impactul/minut. De asemenea, poți vizualiza în timp real care sunt punctele de presiune activate pe saltea. Analizând aceste detalii și date, cu siguranță poți folosi salteaua cu senzori și această aplicație pentru a-ți da seama dacă iubita sau nevasta te înșală.

„Smartness combină tehnologia și confortul” spune purtătorul de cuvânt Durmet, Antonio Muino într-o declarație. Este mediatizată în Spania drept o saltea care te ajută să îți dai seama dacă ești înșelat din cauza faptului că spaniolii sunt genul de oameni cărora le plac aventurile. Cu această saltea îți poți da seama ce se întâmplă cu patul tău în cazul în care pleci de acasă pentru câteva zile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.