Razer Turret – tastatura și mouse-ul cu care te poți juca orice din vârful patului

Razer turret

Cred că cei de la Razer s-au gândit la noi, românii când au lansat această combinație, numită Turret. Pentru prima Razer Turreta fost văzută la CES  iar acum este disponibilă pentru toți leneșii cărora le place să se joace din locuri confortabile precum canapeaua, fotoliul, patul chiar.

Tastatura este una specială, destinată 100% gamingului, cu anti-ghosting (adică poți apăsa 50 de taste în același timp, se vor înregistra toate). Cei de la Razer i-au atașat un mouse magnetic cu senzor de 3500 DPI pentru o precizie cât mai bună. Astfel, gamerii vor putea juca orice  din fotoliu sau din vârful patului, având și mouse-ul alături.

Ce spune CEO Razer Min-Liang Ran, despre Razer Turret

Razer Turret aduce lumea jocurilor PC dincolo de frontiere, în dormitor, în sufragerie, oriunde cineva dorește să se joace pe calculator. Până acum, doar consolele au avut acces în aceste medii dar iată că acum există alternativă. În sfârșit avem soluția perfectă pentru gamerii care doresc să beneficieze de o combinație de mouse și tastatură pe care să le poată folosi în fotolii sau pe canapea, în pat, combinație care să ofere confort și precizie asemenea unei tastaturi și unui mouse care se folosesc pe birou” spune CEO Razer Min-Liang Ran.

Razer Turret vine în ideea în care în ziua de azi tot mai mulți oameni își conectează calculatoarele direct la televizoare și e normal să simtă nevoia să umble pe calculator din aceleași medii din care și privesc un film. Folosind o tastatură  și un mouse obișnuite în pat, e nevoie de ceva setup destul de incomod, altfel nu vei reuși să stabilizezi mouse-ul sau tastatura în brațele tale. Razer Turret vine cu schimbarea în buzunar și oferă exact ceea ce ne lipsea nouă gamerilor de mult timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.