O companie chinezească de telefoane renunță la audio jack. Urmează oare și cei de la Apple?

companie chinezească

LeEco, celebra companie chinezească este în plină expansiune și se axează pe inovații pe toate palierele. Astăzi, a anunțat un autovehicul electric ce se poate deplasa fără pilot, alături de 3 noi telefoane mobile smartphone.

Referitor la aceste smartphone-uri, pe numele lor Le 2, Le 2 Pro și Max 2, trebuie reținut un aspect foarte important și anume că nu au audio jack, o „absență” pe care se chinuie și Apple să o implementeze de ani buni.

Cupertino nu a confirmat niciodată nimic în această privință, dar zvonurile ar indica faptul că se lucrează la așa ceva după ce o petiție online ce a strâns 300.000 de semnături a apărut peste noapte.

Între timp, compania LeEco a prezentat un concept car LeSEE la Beijing care se conduce singură și se parchează singură. Evident, mai e foarte mult de muncă până când vor scoate pe piață mașina pentru mase, dar se vede progresul, se vede inovația.

Compania spune că este de fapt un model rival pentru Tesla Model S și atinge o viteză maximă de 208 km/h. De asemenea, ca orice mașină care se conduce singură, volanul se îndepărtează de tine în momentul în care ai selectat pilotul automat astfel încât să te poți relaxa mai bine.

Nu este prima incursiune în lumea auto pentru compania chinezească, în trecut, LeEco a investit în Aston Martin și Faraday Future.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.