Cum pregătești copilul pentru carnaval?

carnaval

Îmi aduc aminte cu foarte multă bucurie de vremurile când eram micuț și pe la școală se făcea câte un carnaval, mai ales la sfârșit de an. Bine, se făceau destul de des, și de Halloween și de 8 martie, erau multe ocazii. Pe atunci părinții nu aveau de unde să cumpere costume de copii pentru carnaval și Halloween, trebuiau să le confecționeze personal sau să apeleze la o mămică mai talentată în acest sector. Da, în urmă cu 20 de ani mămicile erau pasionat de croitorie, nu de Facebook. În fiecare casă era câte o mașină de cusut cum este în ziua de azi câte un calculator…

Evoluția costumului de carnaval, de la mașina de cusut la comenzile pe internet

Erau vremuri foarte frumoase și mi-au rămas și pozele de atunci prin sertare, că sunt poze pe hârtie, nu existau camere foto digitale pe atunci. De fapt, despre ce vorbim?  Eu primul calculator l-am primit la 14 ani când deja trecusem de faza cu carnavalul. Astăzi există sute de poze, mii de poze prin calculatoare nu prin sertare. Nu blamez, e modul normal de evoluție și să știți că în ciuda faptului că am evoluăm ideea de carnaval nu a dispărut din școli. Încă se mai țin asemenea spectacole de nota 10, chiar dacă părinții nu se mai chinuie să confecționeze nimic.

De unde poți cumpăra un costum de carnaval pentru copii?

De ce să te mai chinui să confecționezi până la urmă? Oricum părinții moderni nu mai au timp, s-au dus vremurile în care intrau în fabrică și ieșeau după 8 ore. În ziua de azi dacă au ceva job cu siguranță este ceva zi lumină. Dacă le pot cumpăra gata confecționate de ce să nu o facă? Există un magazin de jucării pentru copii de calitate de unde puteți cumpăra și costume pentru carnaval. Se numește Educlass.ro și cred că este soluția perfectă pentru toată lumea. De asemenea, dacă vă pricepeți și aveți timp, nu vă oprește nimeni să confecționați acasă cele mai frumoase costume de Halloween.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.