PlayStation 4 NEO – prima consolă Sony 4k

PlayStation 4 NEO

Noi rapoarte scot la iveală faptul că următoarea consolă PlayStation 4, mai bine zis următorul upgrade al acestei console va costa 399 dolari și va avea un mod nou OS care să poată beneficia de specificațiile îmbunătățite. Din surse anonime, se pare că PlayStation 4.5 , consola upgradată a celor de la Sony cu nume de cod NEO va beneficia de un procesor mult mai puternic de cât actualul și de asemenea de o placă video superioară. Nici memoria nu va fi lăsată în plata Domnului, va avea o lățime de bandă mult mai mare.

În octombrie, developerii vor trebui să vândă jocurile într-un mod compatibil atât pentru PlayStation 4 cât și pentru PlayStation NEO. Aceștia nu vor putea să conceapă doar jocuri pentru NEO, dar își vor putea updata titlurile astfel încât să funcționeze pe următoarea variantă de PlayStation 4 fie ce-o fi.

Drept rezultat, proprietarii de console PlayStation 4 nu au de ce să-și facă griji, nu for fi lipsiți de jocuri în cazul în care nu vor face upgrade la NEO. Cei care o vor cumpăra însă, se vor bucura de stabilitate superioară și mai multe FPS, de o grafică mai bună cel puțin când rulează jocuri la 1080p pe HDTV.

Luna trecută, au apărut zvonuri despre un model de PlayStation 4 care va suporta rezoluție 4k și realitate virtuală. Zvonurile spun că se lucrează la acest model și nu mică ar fi mirarea dacă am avea parte de aceste specificații la următorul upgrade PlayStation 4, respectiv NEO. Această consolă va fi lansată înainte de lansarea headsetului VR PlayStation VR din luna octombrie.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.