Spălătorii de vase din restaurante alungați cu mașini de spălat vase

mașini de spălat vase

Cred că ne aminti cu toții vremurile în care copiii mai făceau câte un ban pe la restaurante spălând vase. Chiar și prin străinătate puteai găsi un job de genul dacă aveai timp să cauți. Ei bine, de vreo 10 ani de zile s-a cam terminat cu meseria asta pentru că au apărut mașinile de spălat vase.  Au apărut și furnizorii de asemenea echipamente. Putem cumpăra mașini de spălat vase profesionale  oferite de Dactrust la cele mai mici prețuri indiferent că avem un restaurant sau o pensiune, o clinică privată, shaormerie chiar. Sunt utile peste tot și te scapă de o cheltuială. Pe termen lung ești foarte câștigat.

Sunt oare mașinile de spălat vase o ghilotină pentru joburile din străinătate?

Cunosc oameni care și-au pierdut locurile de muncă în străinătate pe măsură  de mașinile de spălat vase au început să devină din ce în ce mai cunoscute.  Pur și simplu sunt eficiente, fac treabă bună și sunt de multe ori mai rapide de cât un spălător de vase autentic. Să nu mai zic de economia de apă sau de detergent. Există multe motive pentru patronii de restaurante,, hoteluri și alte business-uri bazate pe alimentație să cumpere o mașină de spălat vase în detrimentul unui loc de muncă. Se pierde un loc de muncă, dar acesta este dezavantajul tehnologiei, unul dintre ele.

Evoluția tehnologiei are mai multe avantaje de cât dezavantaje, chiar dacă pare să pună capac unor meserii

Stați liniștiți, tehnologia are mai multe avantaje de cât dezavantaje. Un patron de restaurant va căuta întotdeauna să reducă costurile. Va căuta mereu un furnizor echipamente Horeca profesionale care să poată înlocui un salariu. Sunt genul de investiții foarte profitabile pe termen lung și uneori chiar glumeam cu ceva amici și spuneam că în viitorul apropiat, chiar și bucătarii vor fi înlocuiți de ceva aparat Horeca. Poate că este vreo 20 de ani nu va mai fi o glumă. Cred cu tărie că evoluția tehnologiei va ajunge și în acel punct, în care tot ce înseamnă muncă va fi făcut de aparte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.