Lumea stranie a jocurilor Arcade – abandonate

418391-the-lost-arcade

Jocurile Arcade clar nu mai sunt la modă în ziua de azi. Au fot înlocuite cu o tehnologie mult mai colorată, mai vie, mai interesantă pentru cei tineri. Nimeni nu mai dă doi bani acele cutii mari, grele, care de cele mai multe ori aveau maxim 3-4 butoane de apăsat. Jocurile promovate de aceste cutii greoaie erau simple dar uneori imposibil de finalizat.

Nu știu câți dintre voi mai jucați jocuri Arcade astăzi. Probabil nici nu mai aveți unde pentru că în România nu prea mai există săli de jocuri unde să te duci să te distrezi în acest mod. Americanii însă încă păstrează aprins acest vis, această flacără a jocurilor simple dar al naibii de complicate. Ca să joci un titlu Arcade, ai nevoie de foarte multă îndemânare, SKILL mai bine zis…

În cele ce urmează vă vom prezenta câteva imagini destul de urâte dacă mă întrebați pe mine, care traduc atât de bine industria jocurilor Arcade din ziua de azi: distrusă. Circulă pe internet câteva poze cu jocuri arcade în clădiri abandonate pe care le vom prezenta și noi imediat, dina cest motiv consideram că reprezintă nu doar adevărul pentru industrie, dar și adevărul despre noi ca oameni.

Enjoy

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.