Comandă acum Omni Camera celor de la GoPro pentru doar 5000 de dolari

Omni Camera

La câteva zile după ce a prezentat întregii lumi camera pentru realitate virtuală, GoPro  a dat cu boata-n baltă și a prezentat prețul pentru acest dispozitiv. 5000 de dolari. Deci, dacă cumva aveți ceva bani care nu vă trebuie, vreo 5000 de dolari, puteți cumpăra acum această cameră. O dată cu anunțul prețului pentru Omni Camera, cei de la GoPro au anunțat și o nouă platformă video VR.

Recent prezentată Omni Camera conține nici mai mult nici mai puțin de 6 camere GoPro Hero 4 Black, sincronizate astfel încât să se comporte asemenea uneia singure și să captureze în acest mod imagini destul de bune pe 360 de grade. O puteți precomanda începând de astăzi, kitul după cum spuneam costă 5000 de dolari și conține: GoPro Omni Sync, un soft cu licență GoPro Kolor, 6 camere GoPro și bateriile necesare, 6 cabluri miniUSB, carduri MicroSD de 32 GB, card readere, o telecomandă inteligentă și o borsetă de transport cauciucată.

Dacă vrei să cumperi camerele separat, poți comanda cu 1500 de dolari doar setup-ul ce permite interconectarea celor 6 camere. Vei primi de asemenea și o carcasă rezistentă la apă , un săculeț de microfibră și cam atât. Dacă aveai cumva 6 GoPro Hero 4 Black ce stăteau de pomană prin casă, acum le poți pune la treabă. (joke).

Dar la ce e bună această camera ce captează imagini la 360 de grade dacă nu există o platformă care să le suporte și pe care să le poți răspândi? GoPro VR este LIVE în acest moment, pe net, o puteți descărca din iTunes și Google Play Store. Platforma nu face altceva de cât să convertească ecranele spectatorilor în adevărate portaluri virtuale, promovând conținutul făcut cu GoPro de către membri comunității.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.