Apple upgradează MacBook. Procesoare Intel gen6 și o oră în plus la baterie

MacBook

MacBook al celor de la Apple primește un mic upgrade. Astăzi, Apple a updatat toate laptopurile cu ultimele procesoare Intel, grafică superioară, SSD mai rapid, o oră în plus la baterie și opțiunea de a cumpăra un MacBook în varianta Rose Gold, adică un roz auriu.

Este vorba despre cea de-a șasea generație de procesoare Intel Dual Core M de 1.3 Ghz cu TurboBoost de până la 3.1 Ghz, memorie RAM de 1866 MHZ. Cât despre grafică, este vorba despre Intel HD 515 care promite performanțe sporite cu 25%. De asemenea, spațiul de stocare pe bază de PCIe a fost îmbunătățit din punct de vedere al vitezei. Taskurile de zi cu zi for fi efectuate mai rapid.

Apple promite și o oră în plus la baterie, până la 10 ore de navigat pe net sau 11 ore de iTunes, filme. Dimensiunile rămân aceleași, respectiv o grosime de 13.11 mm și 900 de grame greutate. Noile modele sunt disponibile în culorile: auriu, argintiu, grey space, rose gold.

Ce nu a fost schimbat la MacBook în urma acestui upgrade

Păi dimensiunile. Este vorba despre aceeași 12 inch, display Retina, tastatură full size, trackpad cu Force Touch, port USB-C. După cum spuneam mai sus, are tot 13.1 mm și 900 de grame greutate.

Vor exista de asemenea două modele din care se poate alege

  • Modelul cu procesor de 1.1 Ghz Intel Core M3 cu Turbo Boost până la 2.2 Ghz, 8 GB Ram și 256 GB stocare pentru prețul de 1299 dolari
  • Modelul cu procesor de 1.2 Ghz Intel Core M5 cu Turbo Boost de până la 2.7 Ghz, 8 GB Ram, 512 GB SSD stocare pentru 1599 dolari.

Va exista și un model cu procesor Intel Core M7 de 1.3 Ghz și Turbo Boost de până la 3.1 Ghz dar numai pe comandă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.