3 motive să nu te duci la spitalul de stat atunci când ai nevoie de examinări cardiologie

3 motive să nu te duci la spitalul de stat

Cred că nu există om care să deteste mai mult spitalul de stat mai mult de cât mine și vă asigur că am motivele mele să fac asta, bine întemeiate. Și sunt sigur că nu sunt singurul care simte în acest mod. De fapt, toți cei care au avut la un moment dat de-a face cu sistemul sanitar de stat și au trecut prin experiențe negative cu medicii, dezinteres, șpagă, incompetență, sunt pe aceeași lungime de undă cu mine și vor înțelege de ce spun că atunci când ai nevoie de programare medic cardiolog, va trebui să fie unul de la o clinică privată. Și există cel puțin 3 motive să te îndrepți către privați…

3 motive să te duci la o clinică privată dacă ai nevoie de investigații sau tratamente

  1. Nu vei da șpagă. Clinicile private au tarifele lor pe care le plătești și cu asta basta. Acum, o să spuneți că nu vreți să dați bani la privați atâta timp cât aveți asigurări medicale pe care le plătiți de ani de zile… Ei bine, consider că mai bine plătești la privat de cât să dai banii în plic medicilor din spitalele de stat. Tot acolo ajungi doar că e alt sistem, mai bun, la privați.
  2. Te poți programa online, pe net. Cred că ne e oroare de statul la coadă, am rămas cu sechele de pe vremea lui Ceașcă și ca să faci programare la ceva medic din spital e nevoie de stat la coadă, muuult stat la coadă pe care eu unul nu aș fi niciodată dispus să-l șed. Asta mi-ar mai lipsi, după ce că sunt bolnav să mai stau și pe la coadă. Există programări medicale online la Consultăclick.ro. Completezi acolo tot ce ai nevoie fără să stai la coadă.
  3. Vei fi tratat cu profesionalism și respect. Cred că nimic nu se compară cu scârba cu care ești primit uneori de medicii din spitalele de stat. Cu o lehamite totală, fără răbdare și fără să aibă în minte gânduri pentru vindecarea ta, celui care ajungi la el. nu am o problemă cu sistemul sanitar de stat, ci cu medicii care n-au suflet, n-au milă, n-au nici un Dumnezeu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.