De unde poți cumpăra cele mai calitative camere IP?

camere de supraveghere

În ultimii ani, camerele de supraveghere au început să devină obligatorii pentru cei ce desfășoară activități economice prin oraș. E un lucru bun, întrucât rata infracționalității a scăzut destul de mult cu această implementare. Camerele de supraveghere au rol de intimidare dar și de ajutor în caz de furt pentru poliție. Cu toate acestea, nu toată lumea a ales să cumpere lucruri de calitate.

Așa e când se dă o lege în țara sta, toată lumea caută să o fenteze și să cheltuie cât mai puțini bani. Nu se gândesc că o fi sau nu în beneficiul lor această lege. Poți cumpăra nu simple camere de supraveghere, dar camere IP de înaltă calitate la prețuri accesibile dacă o să te intereseze calitatea.

Spun treaba asta legată de calitate pentru că am văzut pe pielea mea cât de mult contează o imagine clară și de calitate în momentul în care ceva se întâmplă. Lucram ca operator GPL în urmă cu ceva vreme și acolo aveam 4 camere de supraveghere. Evident, cum patronul era ultimul zgârcit de pe planetă, doar nu a cumpărat niște camere calitative, care să capteze o imagine bună.

S-a întâmplat să alimenteze cineva fără să plătească și când m-am uitat pe camere, află numărul de înmatriculare al mașinii dacă poți. Imaginea era atât de slabă, pixelată până la Dumnezeu. Deci practic asta înseamnă să dai niște bani doar că te obligă o lege.

Așa sunt majoritatea patronilor din România, nu ia niciodată în calul utilitatea unor camere de supraveghere de calitate. Cumpără ce-i mai ieftin și mai prost ca să cape de o amendă mult mai mare, nu ar fi niciodată de acord să cumpere ceva de calitate. Ideea este că acele camere superioare, nu sunt cu mult mai scumpe de cât cele obișnuite și puteți vedea acest lucru pe Comenzi.ro.

Legile nu sunt date că așa am fost obligați noi ca țară de către UE, sunt o protecție pe care trebuie să o implementăm gândindu-ne la eficiență, nu la cheltuială. Păi doamne ferește se întâmple ceva grav și să nu ai de unde să iei persoanele vinovate…

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.