Cele mai bune extensii Chrome pentru Google Drive

Google Drive

Am spus de multe ori faptul că Google Drive este un serviciu foarte puțin folosit atât în România cât și la nivel mondial. De ce? Pur și simplu cei de la Google nu se pricep atât de bine în a promova anumite produse și servicii. De asemenea, concurența în această zonă de cloud nu este neglijabilă, mai ales când există un Dropbox ce funcționează cel puțin impecabil, cu toate că nu oferă la fel de mult spațiu de stocare cât oferă cei de la Google…

Dacă vă hotărâți să mergeți pe Google Drive, nu pe Dropbox sau alt serviciu, cei de la Google au scos în ultimii ani tot mai multe extensii pentru Chrome care să ajute utilizatorii ceva mai mult. E lucru știut faptul că cu cât ai mai multe opțiuni pentru a accesa un serviciu cloud, cu atât serviciul devine unul mai des folosit fiind la îndemâna utilizatorului.  Să trecem așadar în revistă cele mai bune extensii Chrome pentru Google Drive…

3cele mai bune extensii Chrome pentru Google Drive

  1. Checker Plus for Google Drive. Cred că este genul de extensie obligatorie pentru cei care folosesc serviciile Google. Integrează Gmail, Google Calendar și Google Drive. Este vorba despre o singură iconiță afișată în toolbar prin care poți accesa toate aceste servicii, inclusiv pozele tale din Google Drive sau din Google Photos.
  2. AbleBits – niște tool-uri destul de interesante pentru foile de calcul Excel. Deci, minunat pentru Google Sheets. Este vorba despre un duplicate remover – elimină fișierele duplicat, merge sheets – un tool care unește două fișiere Excel, alături de multe altele.
  3. Save to Google Drive – cei care au lucrat cu Google Drive au observă că nu e întotdeauna ușor să adaugi documente, mai ales dacă vrei să adaugi ceva ce ai văzut pe net. Ei bine, această unealtă utilizatorul poate să salveze întregi pagini web, cu link și toate cele în Google Drive, cu poze și multe alte chestii astfel încât să poată fi descărcate și accesate apoi offline.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.