Mihail Sebastian Arghiropol – unul dintre puținii vizionari din publicitate pe timp de criză

domeniul publicității

Întotdeauna am spus că în România există o lipsă acută de profesioniști pe absolut toate palierele. Am mai spus de asemenea că de cele mai multe ori, cei care ajung în fruntea unei companii ajung acolo într-un mod nemeritat și iată că am avut dreptate. După ce am văzut un interviu cu Mihail Sebastian Arghiropol, un om care gândește în același trend cu mine, m-am mai liniștit.

Lucrez și eu în această zonă destul de stresantă a publicității și am simțit același lucru pe care l-a simțit și Mihail Sebastian Arghiropol referitor la puterea de a ține o navă la suprafață pe timp de furtună. Atunci când vorbim despre publicitate, lucrurile tind să fie destul de complicate mai ales pentru companiile cu bugete mici, ele sunt cele care au nevoie de vizionari.

Mihail Sebastian Arghiropol susține inteligența și pregătirea profesională

Dar ce înseamnă să fii vizionar în domeniul publicității? Păi, în primul rând înseamnă să nu te ascunzi după fusta mamii atunci când dai de un hop în calea ta, primul hop pe care publicitatea l-a întâlnit ceva mai serios în ultimii 10 ani a fost acea criză economică mondială. Atunci a început să se observe ceea ce spunea și Mihail Sebastian Arghiropol, lipsa de inteligență a celor din domeniu.

Să fii vizionar în domeniul publicității înseamnă să inovezi maxim cu minim de resurse, înseamnă să gândești outsude the box, înseamnă să reușești să îți atingi țelurile cu minim de efort financiar. E ușor să faci publicitate atunci când ești la conducerea unei companii care are buget foarte gras, mai dificil atunci când trebuie să te învârți cu portofelul subțire într-o mare plină de rechini.

Mihail Sebastian Arghiropol spune că la ananghie se vede puterea fiecăruia, la probleme se vede puterea fiecăruia de a inova, de a găsi soluții astfel încât să își ducă mai departe țelul și de a încheia ziua cu un succes, nu cu un eșec. Și sunt total de acord cu el pentru că după cum spuneam mai sus, companiile sunt pline de incompetenți angajași pe pile sau pe șpagă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.