Sony pune la cale un PlayStation 4.5 compatibil cu tehnologia 4k

PlayStationLucrează oare cei de la Sony la noul PlayStation? Foarte probabil. De asemenea, mai mult ca sigur lucrează și la o versiune superioară a consolei PlayStation 4. Numită PlayStation 4.5, consola va primi un boost de grafică ce-i va permite să ruleze jocurile la rezoluție 4K.  Bineînțeles, această grafică superioară va permite performanțe mult mai bune și în combinație cu un headset PlayStation VR.

Deși deocamdată nu știe nimeni cum se va numi următoarea consolă. Nici măcar cei care lucrează la ea. E un fel de viitorul Android N? Cam așa se pare. Din păcate, nici măcar developerii care lucrează la ea nu au informații concrete, nu știm nici măcar dacă această consolă care suportă tehnologia 4K va fi lansată anul acesta. Suntem la faza de zvonuri pe seama cărora nu se prea poate comenta.

Sony a avut diverse întâlniri cu developeri pentru a updata actuala consolă PlayStation 4, săptămâna trecută. Totul a avut loc la  Game Developers Conference din San Francisco, California. În urma acestei conferințe, am putea trage concluzia că această variantă de consolă updatată nu e doar un zvon, ci o realitate. Nu se știe nici dacă Sony va merge pe ideea de upgrade ori pe ideea de a scoate pe piață o consolă nouă. În acest moment, pe piață sunt peste 32 de milioane de PlayStation 4.

Dacă va opta pentru un upgrade de PlayStation 4, Sony va putea crește prețul pentru această varianta. Anul trecut, un PlayStation 4 se putea cumpăra cu 350 de dolari. O nouă consolă Sony le va permite să crească prețul înapoi la 400 de dolari, permițând celor cu bugete mai mici să se bucure de vechea versiune de PlayStation 4.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.