Nu se ridică limita de 140 de caractere pentru Twitter

TwitterLimita de 140 de caractere pentru tweet-uri nu dispare, anunță CEO Twitter, Jack Dorsey vineri, pentru NBC Today. Existau zvonuri conform cărora compania lucrează șa un nou produs toamna trecută, care ar permite utilizatorilor să depășească această limită de 140 de caractere.

În luna septembrie a anului trecut, Re/code a transmis faptul că Dorsey, care era atunci interimar CEO, a anunțat ceva schimbări în legătură cu această limită de 140 de caractere. De atunci, multe s-au schimbat, mai puțin limita de 140 de caractere în sine. Dorsey a trecut drept CEO permanent.

Decizia de a menține limita de 140 de caractere pentru tweet-uri este oarecum venită și ca urmare a opiniei publice, a utilizatorilor. Ca urmare a îmbunătățirii mesageriei directe a Twitter, limita pentru aceste mesaje directe a crescut la 10.000 de caractere după ce Facebook a mărit la rândul ei limita pentru mesaje directe de la 5000 de caractere la 60,000.

Pentru a scăpa de această limită, unii utilizatori trimit atașamente poze în care există continuarea mesajului care nu încape în tweet. Dorsey știe că nu există soluție perfectă.

Dacă vă întrebați de unde până unde s-a ajuns la limita aceasta de 140 de caractere pentru tweet-uri, aceasta vine din perioada în care Twitter încuraja trimiterea mesajelor direct prin SMS. 140 de caractere este limita de caractere pentru un SMS. Cu timpul, această funcție a fost practic scoasă de pe piață din foarte multe țări, dar limita a rămas valabilă.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.