Miitomo – prima aplicație smartphone a celor de la Nintendo

MiitomoÎn sfârșit, Nintendo lansează prima aplicație smartphone. Și când spun prima aplicație, chiar e prima. Celebra firmă care a făcut istorie în lumea consolelor și jocurilor video pare să intre pe piața mult mai modernă a smartphone. Deși nu e vorba despre un joc, adică nu e ceva de genul te vei putea juca Super Mario Bros pe telefon, nici măcar nu vei putea să îl instalezi dacă ești din Europa sau din State, așa că nu vă ambalați prea tare.

Aplicația se numește Miitomo și este disponibilă exclusiv japonezilor. A fost lansată de curând și nici măcar nu este un joc. Aplicația îți permite să creezi Mii-uri, acele avatare virtuale cu personalizarea cărora ai petrecut ore întregi pe Nintendo Wii sau Wii U. Aplicația îți permite de asemenea să creezi Mii-uri după niște simple poze, de fapt le creează singură. E varianta pentru leneși cred… Sau dacă ai deja Mii pe consola Nintendo Wii sau 3DS,  poți scana codul QR și importa în Miitomo.

În linii mari, cam asta-i tot ce face aplicația. De asemenea, poți comunica cu prietenii prin intermediul carterelor Mii. Cei care cunosc vechiul „Everybody Vote” se vor regăsi în această aplicație pentru că are implementat ceva de genul.

„În Miitomo, personajul tău Mii și personajele prietenilor tăi interacționează social. Caracterul tău te va întreba lucruri la care nu te-ai gândit vreodată pentru a prinde cât mai multe lucruri ce țin de personalitatea ta. ” scrie la descrierea afișată de Nintendo.

„Caracterele Mii ale prietenilor tăi vor face același lucru. Apoi caracterul tău Mii și caracterele lor își vor transmite aceste detalii aflate în urma întrebărilor pentru a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine” se mai arată în descriere.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.