Cum te poți juca baschet în aplicația Facebook Messenger

baschet

Trebuie să recunoaștem faptul că cei de la Facebook sunt foarte inventivi când vine vorba despre surprizele integrate în Facebook Messenger. Dacă nu ești fan al șahului, probabil că te-ai simțit puțin frustrat în momentul în care ai aflat că cei de la Facebook au inclus un mini joc de țah în aplicația lor. Ei bine, stai liniștit. Nu a fost nici prima nici ultima oară când cei de la Facebook integrează joculețe în aplicațiile lor.

Acum a ieșit la iveală faptul că un mic joc de baschet a fost integrat  în aplicația de mesagerie. Sincronizarea perfectă pentru a declanșa nebunia lunii martie. Pentru a-l accesa, tot ce trebuie să faci este să trimiți un emoji cu tematică de baschet unuia dintre prieteni. Odată ce ai făcut asta, doar apasă pe coșul de baschet pentru a începe distracția.

Jocul din păcate nu aseamănă a NBA, dar e destul de simpatic, mai ales că poți intra în competiție cu prietenii tăi. Tot ce trebuie să faci este să dai cu degetul pe ecran încercând să bagi mingea în coș. Dacă ratezi aruncarea, primești un emoji care își arată dezamăgirea. Dacă reușești să înscrii, vei fi întâmpinat de un emoji bucuros care te va încuraja mai departe.

Ei bine, trebuie să știți și faptul că jocul nu va fi prea ușor odată ce începi să marchezi coș după coș. Jocul devine din ce în ce mai dificil. La un moment dat, coșul în sine va începe să se miște pentru a spori dificultatea. Dacă vei reuși să marchezi 30 de coșuri, e impresionant.

Cei de la Facebook nu au comentat nimic pe seama acestor joculețe, niciodată nu le-au promovat. De asemenea, cred că este necesar să ai ultima versiune de Facebook Messenger instalată pentru ca joculețul să îți apară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.