Circul cu renovarea

De fiecare dată când te apuci să renovezi camerele din casă, iese un adevărat iureș. Bineînțeles îți cauți un alt meseriaș față de cel folosit ultima dată pentru că nu ai fost mulțumit de acela. Nimeri unul și mai prost. Am mai spus de câteva ori pe acest blog faptul că după Revoluție, numai cine nu a vrut nu s-a făcut meseriaș. Toți neica nimeni, toți paznicii de porți și terenuri, toți bețivanii. Bai frate e atât de dificil să găsești în ziua de azi un meseriaș care să nu bea, e ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. Asta e partea cu meseriașul… Stați să vedeți de unde am luat gresie și faianță

Circul cu meseriașul

După o renovare cu bucluc a  casei de la țară care era să se lase cu o bătaie în toată regula din cauza bețivanilor chemați la muncă de tata, a urmat altă renovare de toată pomina la oraș. Aici, un apartament cu două camere necesita modernizare. Am căutat un meseriaș mai de doamne-ajută și i-am dat mână liberă. Bineînțeles că am nimerit cum se putea mai prost, era un alt bețivan recomandat de prietenii tatei care se întâmplase să fie și prietenii mei.

Păi ce nu facem noi pentru prieteni în ziua de azi? Cum să nu recomandăm un bețiv ordinar tuturor? Băi frate, 4 luni de zile a stat omul acela ca să facă două camere. Au fost momente în care se încuia în apartament de nu mai putea nimeni să intre. Boscăia acolo de unul singur și noi intram la idei: că a murit, că a plecat de tot, etc… Să vă ferească cel de Sus să nimeriți asemenea nemernici când vine vorba de renovat propria casă, vă blestemați zilele, altceva nimic..

Circul cu materialele

După ce că am nimerit un bețiv ordinar, mai făcea mofturi și la materialele de construcții. Am mers cu el să aleagă faianța și a început „Să luăm gresie nu știu de care”… „Să nu luăm de-aia scumpă că nu e bună”, etc… Drept urmare, mergând pe mâna lui, am folosit un chit de rosturi care nu se potrivește cu culoarea gresiei în sine. Când am văzut, îmi venea să îi sparg în cap placă cu placă dar na… Nu e vina lui. E vina mea că accept la muncă toți bețivanii.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.