Au apărut extensiile pentru browserul Edge

EdgeNu știu câți dintre voi folosiți browserul Edge, însă vă asigur că în alte țări este browserul preferat al oamenilor. Sunt mulți care probabil că nu au auzit niciodată de Mozilla, Chrome sau Safari sau chiar dacă au auzit, preferă să folosească browserul oferit de cei de la Microsoft, cu care Windows-ul vine de la bun început. Microsoft Edge este practic o relansare a bătrânului Internet Explorer și chiar dacă mulți consideră că prin schimbarea denumirii din Interner Explorer în Microsoft Edge s-a pierdut un simbol, nu știu dacă lucrurile stau chiar așa.

Cei care au încercat până acum browserul Microsoft Edge au fost plăcut impresionați. Este disponibil pe Windows 10 și iată. La scurt timp de la lansare, apar și primele extensii pentru acesta.

„De la începutul proiectului Microsoft Edge, am avut mereu în calcul extensii care să creeze o unitate și mai mare între membri comunității” spune Drew DeBruyne, general manager pentru Microsoft Edge într-o postare pe blog.

3 extensii Edge  vor fi disponibile pentru cei care fac parte din programul Windows Insider

  1. Microsoft Translator – poate traduce pagini din 50 de limbi străine
  2. Mouse Gestures
  3. Reddit Enhancement Suite (RES).

Alte extensii destul de utile vor fi adăugare pentru utilizatori, extensii precum AdBlock, Adblock Plus, Amazon, LastPass, Evernote, și multe altele.

De asemenea, aplicația Maps din Windows 10 a primit un mic upgrade, fiind adăugate funcții pentru căutări multiple. Acum poți căuta hoteluri, restaurante, localuri pe aceeași hartă. Vor fi doar câteva straturi, câte unul pentru fiecare căutare în parte.

Deși extensiile pentru Edge or să fie implementate abia după ce sunt testate în cadrul programului Windows Insider, nu va dura prea mult până le vom vedea implementate și pe calculatoarele noastre. Vă ținem la curent cu momentul în care se va da startul în adevăratul sens ala cuvântului la extensiile pentru browserul Edge.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.