A apărut un nume nou în lumea ceasurilor inteligente de lux: Michael Kors

Michael KorsSmartwatch-ul Michael Kors, dezvăluit joia trecută, va fi startul pentru o serie de accesorii ale acestui brand. Compatibil atât cu iOS dar și cu Android, ceasul Michael Kors va oferi o mulțime de interfețe interschimbabile cu un sigur swipe. Ceasul va rula sistemul de operare Android Wear și va fi disponibil în magazinele online Michael Kors pentru suma de 395 de dolari. Variantele vor fi mai multe, cel auriu fiind destinat în special femeilor, în timp ce modelul negru – sport va dori să atragă atenția bărbaților…

Kors afirmă „Am de gând să fac viețile oamenilor mult mai simple prin intermediul modei. De multe ori m-am întrebat de ce tehnologia nu poate fi atât modernă cât și elegantă? La urma urmei, tehnologia are un impact destul de mare asupra vieții oamenilor și trebuie să reflecte personalitatea și gusturile acestora mai mult ca orice. Tot ce trebuie să facem este să le oferim această ocazie, de a cumpăra niște accesorii care îi reprezintă și care le oferă și tehnologia dorită de ei. ”

Ceasurile Michael Kors oferă update-uri din social media, alerte e-mail, notificări din aplicații, programe fitness și comenzi vocale.

„Brandul nostru  este conceput astfel încât să ofere clienților noștri exact ceea ce își doresc, 24/7.  Știm că sunt oameni ocupați care doresc totuși să rămână conectați la viața virtuală. Acum, le putem oferi un ceas inteligent care le permite să fie și în pas cu moda, nu doar la curent cu ultimele noutăți” mai spune Michael Kors…

Designerul de modă s-a alăturat Grupului Fossil și nu este singurul care face acest pas. S-au mai alăturat în trecut Emporio Armani, Chaps, Diesel, Kate Spade New York, și Skagen. Michael Kors are de gând să scoată pe piață peste 100 de produse diferite, inclusiv brățări de fitness.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.