Acum poți juca Mario și 3D, direct în browser

Dacă folosești Firefox, te numeri printre cei care se pot bucura de jocurile Nintendo 3D. prototipul Nintendo 3DNES are o funcție mică dar specială pe care cred că o puteți intui. Potrivit Ars Technica, 3DNES nu face altceva de cât să transforme jocurile 2D Nintendo în jocuri 3D, ceea ce îți permite să rotești camera în joc.

De exemplu, poți juca Mario și să îți vezi personajul din spate sau orice alt unghi, nu doar din lateral într-o viziune 2D. Ei bine, emulatorul face mult mai mult de cât ar crede unii, reușește să reconstruiască totul în 3D. Se folosesc umbre destul de avansate pentru a obține un efect e# atât de real.

Poți să joci Mario într-un mod care te face să te simți într-un joc de genul Counter-Strike – first person shooter, nu ceva arcade primitiv.

Scopul acestui emulator potrivit creatorului său Geod, este acela de a avea un framework capabil să transforme orice joc 2D într-unul 3D. Nu e vorba doar despre Mario.

„Practic obiectele din jocuri sunt cuburi și cilindri, țeava din Super Mario Bros este un cilindru  ca multe alte obiecte din joc.. Nu există un cod specific pentru jocuri. Super Mario Bros este randat aproape perfect pentru că este un joculeț destul de simplu ca grafică și l-am folosit drept test pentru algoritmul emulatorului” spune Geod într-o postare pe blog.

Puteți accesa și voi simulatorul și încerca… Merge numai cu Firefox

http://tructv.bitbucket.org/3dnes/

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.