Si ceasurile obisnuite pot beneficia de Kickstarter Gold

Genesis X1-A2

Ceasurile inteligente par sa depaseasca in vanzari pe cele elvetiene, insa clasicul este inca relevant. La finalul saptamanii trecute, ceasul Genesis X1-A al celor de la LIV, editie limitata a LIV, a devenit cel mai sustinut ceas din istorie intr-un proiect de genul croudfunding.

O campanie Kickstarter de 30 de zile s-a sfarsit vineri dupa-amiaza cu 1.119.029 dolari stransi de la 2169 sustinatori. Primii 40.000 de dolari necesari proiectului au fost stransi in primele 36 de minune, un adevarat record pentru non smartwatch.

Pebble a facut istorie prin 2012 cu o campanie extraordinara pe Kickstarter desfasurata pentru ceasul e-paper. Cand compania a introdus ceasul Pebble Time anul trecut, s-au strans atentie, peste 17 milioane de dolari de la +67.000 de sustinatori, depasind Coolest Cooler  si devenind cel mai mare proiect Kickstarter din toate timpurile.

Iar in timp ce Genesis X1-A – ceas ce incorporeaza un mecanism Swiss Automatic – a reusit sa stranga atatia bani, e o dovada clara ca inca mai exista oameni interesati de tehnologie clasica, chiar daca acest ceas mai mult ca sigur va ateriza direct in zona de +650 dolari.

Asamblat in Elvetia, ceasul LIV este rezistent la apa pana la o adancime de 100m  si este fabricat din otel inoxidabil. Pe spate si pe fata are un cristal Sapphire, foarte rezistent la zgarieturi. De asemenea, va fi editie limitata iar bucatile numarate cu mare mare atentie.

Cei care au sustinut ceasul prin Kickstarter vor avea de ales intre portocaliu, gri, alb, albastru, verde, galben sau diverse combinatii de culori. Ceasul este asteptat sa apara prin luna mai a acestui an si va fi disponibil de asemenea intr-o sumedenie de culori, alaturi de niste curele de rezerva din diferite materiale precum piele sau metal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.