Acum te poti loga simultan cu mai multe conturi Facebook in aplicatia Android Messenger

Daca ai mai multe conturi pe Facebook, e posibil sa te simti destul de frustrat incercand sa comunici de pe ambele de pe telefon. Ar fi destul de aiurea sa raspunzi la o postare business de pe contul personal sau invers, nu? Mai mult, exista familii care au un singur dispozitiv prin care toti membri se conecteaza la Facebook iar daca de exemplu acest dispozitiv este o tableta, trebuie sa dea logout si sign in de fiecare data cand alt membru doreste sa se logheze…

Ei bine, cei de la Facebook au testat o noua functie multi-control pentru Messenger de ceva vreme si aceasta a fost implementata in sfarsit permanent. Mai intai functia a fost implementata pentru Android, urmand ca pentru iOS sa fie implementata intr-un viitor apropiat.

“In intreaga lume, sute de milioane de oameni isi impart telefoanele si tabletele  cu membri ai familiei si prietenilor. Pentru Messenger, vrem sa simplificam modul de comunicare dar si sa imbunatatim nivelul de securitate. Asadar, suntem bucurosi sa anuntam ca am lansat o noua functie pentru aplicatia Android care permite mai multor persoane sa se logheze si sa foloseasca Messenger pe un singur dispozitiv, un serviciu shared cu alte cuvinte” afirma cei de la Facebook intr-o postare pe blog.

“Partea buna a acestei functii este faptul ca mesajele tale sunt foarte bine securizate. Raman private. Oricine se logheaza pe dispozitivul tau va vedea doar numarul de notificari ale mesajelor, insa nu vor putea sa le vada sau sa le citeasca”…

Ca sa adaugi aceasta functie ce imparte un dispozitiv Android mai multor utilizatori care doresc sa foloseasca Messenger e destul de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la setarile aplicatiei si sa cauti Accounts. Acolo vei vedea posibilitatea sa adaugi celelalte conturi.

facebook

2 Comments

  1. Elena Jan 16, 2018
  2. Elena Jan 16, 2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.