Ubisoft pune gand rau codatilor

Sa joci cu coduri, sa trisezi in jocurile online nu-i ceva cool, nu-i ceva frumos. Trisorii de cele mai multe ori strica jocul pentru ca toti cei care se lupta online pentru items si experienta o fac in mod cinstit, ajungand la rezultatele finale cu multa munca. Trisorii, le ia pe toate din prima apoi distrug orice urma de gameplay distractiv. Se folosesc de programe 3rd party – asa zisele coduri, pentru a putea sa vada prin ziduri, sa vada locatia tuturor jucatorilor pe harta sau pur si simplu sa tinteasca mai bine.

Ban permanent pentru cei care folosesc coduri in Rainbow Six Siege

E greu sa te gandesti ca exista vre-un joc in care sa nu exista trisori, insa pentru noul lansat Rainbow Six Siege, lucrurile urmeaza sa se schimbe. Cei de la Ubisoft au implementat niste reguli draconice pentru a mai impedica hackerii sa mai strice sesiunile online ale celor care doresc sa joace un joc amuzant. In trecut cei de la Ubisoft dadeau un ban de 3 zile pentru cei care erau prinsi cu cioara vopsita, sau mai pe romaneste cu coduri. Incepand cu acest joc, cei gasiti ca folosesc hackuri vor fi banati permanent.

In plus, s-a adaugat o noua functie care va ucide toti jucatorii care gasesc o cale sa ramana in alte zone de pe harta in momentul in care se da start rundei. Toata lumea trebuie sa porneasca de la baza, iar cei care vor fi gasiti ca incep din alte zone vor fi omorati pe loc. Schimbarile vor intra in vigoare pe data de 2 februarie 2016 cand jocul Rainbow Six Siege va primi un update 2.0 atat pentru Pc cat si pentru console.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.