La Craimont.ro gasesti un cort pentru camping la cel mai bun pret de pe piata

Fratilor, haideti sa va zic ultima teapa pe care am luat-o in 2015. Am fost in oras la un hipermarhet local si am vazut un cort mare la promotie. Era de 4 persoane si avea un pret de nimic, in cutie, scos la oferta pe mijlocul culoarului, semn ca se dorea sa se scape de el cu orice pret. Eu, chilipirgiu de fire si culmea, in cautare de ceva cort mai mare pentru la vara, pasionat fiind de munte, m-am cumparat fara sa stau pe ganduri… Cutia parea noua, nedesfacuta si bineinteles, aparentele inseala…

Am dus cortul acasa si ce credeti? M-am apucat sa il desfac sa vad daca e ok. In magazin nu puteam sa fac asta. Am eliberat intreaga sufragerie de troace si m-am apucat sa intind cortul. La scurta vreme, am observat ca lipseau cateva piese, esentiale de altfel, precum doua bete de ancorare. Na-ti-o franta ca ti-am dres-o… Ce-i de facut, coane? Zic… Pai m-am apucat sa il bag in cutie inapoi si m-am dus la magazin cu el sa-l returnez… Cand am ajuns la magazin, am observat ca nu mai aveam bonul…

Va dati seam,a ca fara bon nu ti-l schimba nimeni chiar daca te-a retinut de acum jumatate de ora, formalitati. M-am apucat sa caut bonul prin masina, am mers inapoi acasa si am intors casa cu fundul in sus. Degeaba… N-am mai gasit bonul… Ei bine, asa se intampla cand esti chilipirgiu si pentru un pret mic, esti gata sa-ti rupi gatul prin magazine. Mai mare daraua de cat ocaua. Am pierdut vremea si n-am facut nimic. Daca voiam sa cumpar un cort serios, trebuia sa ma orientez spre magazinele de profil de pe net.

La Craimont.ro gasesti un cort pentru camping la cel mai bun pret de pe piata. Nu e nevoie sa alergi dupa chilipiruri ca mine. Cei care alearga dupa preturi de nimic, intr-un final tot cu nimic se si aleg, dovada vie: eu. Cred ca daca as fi planificat din timp achizitia unui cort de mari dimensiuni totul ar fi fost in regula. Asa, am tot amanat si uite ca am fost tentat sa il cumpar pe cel de la oferta hipermarketului. Mare atentie ce luati de pe la pomenile hipermarketurilor, acele lucruri sunt acolo cu un scop.

De vreo 10 minute ma tot uit pe site-ul celor de la craimont.ro si nu stiu ce sa aleg. Pacat ca nu am cautat inainte de teapa cu pricina pe net, insa asa e cand nu ai din timp un target. Daca mi-as fi propus ca in decurs de o luna sa caut si sa cumpar acel cort, probabil ca nu as fi ales sa iau unul la “oferta” de la magazinele din oras… Asta asa, sa imi fie invatatura de minte sa fiu putin mai organizat. In rest, cred ca saptamana ce vine o sa fac si eu o comanda pentru un cort de 4-6 persoane de la craimont.ro.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.