Facebook Mentions ajunge pe Android dar… oare are rost?

Aplicatia Facebook pentru Android incepe incet incet sa capete din ce in ce mai multe functii deja implementate pe versiunile PC. Intr-un fel, e ceva normal pentru ca discutam despre niste functii care consuma resurse, care consuma spatiu si in acest moment, aplicatiile Android sunt limitate la 100 mb ca dimensiune. Totusi, cei de la Facebook aduc incet dar sigur functiile intalnite pe PC si pe Android.

Facebook Mentions nu este o functie implementata aplicatiei Facebook, ci o aplicatie completa destinata persoanelor publice precum actori, muzicieni, jurnalisti, oameni cu influenta care doresc sa tina legatura cu fanii. Poate fi utilizata numai de cei cu pagini verificate si cred ca este un plus benefic pentru celebritati care pot raspunde la intrebari mult mai repede dar si gazdui un show live.

Pe iOS, aplicatia era disponibila inca din 2014 insa a primit update-urile precum suportul pentru LIVE abia anul trecut. Acum, celebritatile pot sa se alature aplicatiei si in cazul in care au telefoane Android. In ultimii ani, celebritatile au migrat masiv catre Twitter si Instagram (care apartine tot de Facebook) pentru a sta in legatura directa cu fanii, parasind Facebook.

Facebook Mentions a fost conceput pentru a evita pe viitor aceasta situatie neplacuta, desi cel putin deocamdata nu pare sa aiba un impact atat de vizibil pe care s-ar astepta unii. Curios daca pe partea de iOS aceasta aplicatie sta mai bine… Cred ca toata lumea se astepta la un reach mult mai mare a acestei aplicatii, reach care deocamdata se lasa asteptata. Sa fi migrat deja toate celebritatile spre Twitter?

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.