Directorul pe inteligenta SUA, atacat de hackeri

Asa-zisa grupare “teenage hackers”, care anul trecut au gasit o portita de intrare in casuta de mail AOL a directorului CIA  au revenit potrivit ultimelor rapoarte in domeniu. Un membru al gruparii “Crackas with Attitude (CWA)” a contactat publicatia  Motherboard pentru a informa despre faptul ca a spart cateva conturi ce apartin lui James Clapper, directorul pe inteligenta din SUA.

Potrivit Motherboard, hackerii au spart contul FIOS al lui Clapper  si au directionat toate apelurile catre Free Palestine Movement. Acestia au intrat de asemenea si in contul Yahoo nevestei sale. Biroul lui Clapper a confirmat bresa de securitate pentru publicatia Motherboard  dar a refuzat sa dea mai multe detalii in legatura cu acest incident.

Gruparea CWA a iesit in evidenta anul trecut dupa ce au spart contul personal de e-mail al lui John Bernnan, directorul CIA. Facand acest lucru, gruparea a spus ca a avur acces la careva portaluri folosite de agentiile SUA. La avea vreme, Cracka sustinea ca este un copil de 15 ani american, ce a spus ca a fost destul de simplu sa intre in mailul lui Brennan. Acesta sustine ca a discutat cu Brennan si ca i-ar fi transmis sa “inceteze bombardamentele si sa elibereze Palestina”…

In interviul publicat in Motherboard, Cracka a promovat aceleasi cauze, spunand ca spargerea conturilor lui Clapper au fost gandite pentru a creste nivelul de awarness legate de activitatile guvernului SUA. Hackerul este de asemenea stupefiat si de cantitaea de informatii personale disponibile pe internet in legatura cu acest Clapper.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.