La ce trebuie sa fi atent cand te bazezi pe Croudfunding pentru a lansa ceva hardware

In ultimii ani, strangerea de bani cu ajutorul croudfunding a devenit un obicei pentru cei care au idei multe si bani zero pentru a le pune in practica. Totusi,  cat de simplu e sa reusesti sa strangi bani cu asemenea platforme de croudfunding si care sunt lucrurile la care trebuie sa fi atent?

In primul rand, trebuie sa iti estimezi foarte bine costurile de productie dar si taxele intermediare. De exemplu, Kickstarter o sa ia 5% din suma stransa drept comision. Luati asta in calcul.

In al doilea rand, trebuie sa luati contact cu cel care va produce ceea ce doriti voi sa scoateti pe piata. Chiar daca veti avea parte de o strangere de fonduri de succes, sa ai parte de un contract de productie bun poate sa fie o mare bataie de cap..

De asemenea, dupa ce ati stabilit cine va produce obiectul si in ce termeni, ganditi-va la modul in care veti expedia. De exemplu, puteti folosi Amazon pentru a expedia in intreaga lume daca proiectul este lansat in SUA. De asemenea, adresele de livrare pot sa fie scrise gresit, iar la expedierile internationale apar rate de schimb destul de ciudate care schimba destul de mult pretul final. De exemplu taxele vamale.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.