Withings Go – pentru impatimitii de fitness (CES 2016)

La numai cei 69 de dolari, Withings Go este cel mai accesibil ceas destinat fitness din gama fabricantului francez si este editie limitata. Ceasul Withings Go a fost prezentat la CES 2016 Las Vegas. Are forma si dimensiunea unei monezi, asa ca pentru 69 de dolari este catalogat drept cel mai accesibil ceas de fitness de pe piata in acest moment. Bineinteles, nu are functii avansate, insa e tot ce ai nevoie la sala.

Dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos, ceasul e chiar simpatic cu o tenta copilareasca adusa de culorile vi. Are un singur buton pe care daca il apesi ceasul sta aprins in permanenta, comuta intre modul de ceas analogic  si pedometru. De asemenea, trebuie sa spunem ca are un display E-ink, nu LED. Acest ceas se poate transforma intr-un tracker de activitate usor precum o pana printre-o simpla apasare de buton, departe de smartwarch-urile mari si butucanoase de pe piata.

withings-go

Functii Withings Go

Functiile dupa cum spuneam mai sus sunt destul de simple, printre care se numara si monitorizarea activitatii si a somnului. Cat despre fitness, totul este automat, nu se poate schimba nimic manual – mare pacat. Nu stiu cat de precise sau mai bine zis de corect sunt inregistrate activitatile precum somnul, de asemenea ma indoiesc ca va reusi sa identifice corect si cand alergi sau mergi grabit.

Cat despre autonomie, ceasul nu se incarca la Pc sau chestii de genul. Are o baterie tip pastila CR2032 care tine cam 8 luni dupa cum spune fabricantul. Nu are GPS, nu are monitor pentru bataile inimii este destul de slabut in ceea ce priveste antrenamentele pe care le poate inregistra. Daca vei cumpara Withings Go, vei cumpara un ceas destul de dragut care are functii elementare de fitness precum numarul caloriilor arse, distanta parcursa, pasi, programul de somn desi va spuneam ca nu cred ca va inregistra corect aceasta perioada de somn.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.