Se fac angajari in Bucuresti ca manechin de videochat

Daca iti doresti sa ai un job prin intermediul caruia sa reusesti sa iti indeplinesti visele inca de tanara, cred ca acesta este momentul perfect sa aplici pentru manechin de videochat. Intre noi fie vorba, s-au cam dus vremurile in care oamenii erau 100% mentalitate comunista si super inapoiata, plina de prejudecati. Astazi, din moment ce exista videochat exista si cerinta pentru asa ceva. Din moment ce exista cerinta exista si o alta mentalitate, revigorata care ne apropie putin mai mult de occident si ne indeparteaza mai mult de un trecut in care nu aveam voie sa gandim.

Se fac angajari in Bucuresti ca manechin de videochat, asa ca e momentul sa decizi daca doresti sa duci o viata de sclava pe la patronii din Romania, pe la diferite baruri cu joburi oricum prost platite sau doresti sa faci un pas in fata si sa reusesti sa pui un ban de-o parte la final de luna. Daca stau sa ma gandesc mai bine, 90% dintre fetele pe care eu personal le cunosc, nu au joburi bine platite. Lucreaza prin comert si bineinteles ca nu au mai mult de 850 de lei pe luna. Ce poti face cu 8 milioane pe luna? Nu-ti permiti nici macar sa te intretii, ce sa mai zicem de distractie?

Pai daca te duci in oras de 4 ori pe luna, intr-un club, cred ca s-a dus jumatate de salariu. Nu e pacat? Mai ales acum ca este vorba despre tinerete si e cea mai frumoasa perioada din viata. Daca de acum ne plafonam cu joburi de 800 de lei, ce viitor vom mai avea? Oamenii trebuie sa inteleaga faptul ca timpul nu sta in loc, trece. Daca nu profiti de oportunitati atunci cand acestea apar, lucrurile se complica destul de mult. Ajungi la criza de 30 de ani cand te uiti in spate si nu ai absolut nimic. Si atunci ce ai rezolvat? Ti-a trecut tineretea pe 800 de lei…

Daca esti genul de fata tanara, care oricum nu tine cont de prejudecati si de ceea ce spun cei din jurul tau, cred ca poti aplica cu brio pentru un job ca manechin de videochat. Este ocazia ta sa faci +4000 de lei pe luna si astfel sa iti indeplinesti visele. Visele nu asteapta si daca nu le indeplinesti la timp, te vei trezi ca nu le mai ai deloc. Ele dispar asa incet, isi pierd culoarea, apoi conturul si te trezesti la 30 – 40 de ani ca nu ai nimic din ceea ce iti doresti cu adevarat.

Articole Asemănătoare

One Response

  1. Amelia Aug 6, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.