Nu-ti vei mai pierde niciodata bagajul cu valiza inteligenta a celor de la Bluesmart (CES 2016)

La CES 2016 a aparut valiza pe care nu o poti pierde niciodata, fabricara de cei de la Bluesmart. Dupa ani de zile de asteptari si de concedii dramatice in care oamenii au ajuns la hotel cu de toate numai cu bagaje nu, iata ca valiza inteligenta iese in prim plan si partea buna e ca are si o dimensiune generoasa.

Valiza costa 399 de dolari si iese in evidenta prin cateva lucruri destul de interesante precum un modul 3G incorporat  ce iti va permite sa localizezi valiza prin GPS oriunde te-ai afla, oriunde ar ateriza ea. Astfel, nu o vei mai putea pierde niciodata atata timp cat ai instalata pe telefon aplicatia speciala.

Modulul are integrat o cartela SIM Telefonica, cu roaming activat din fabrica. Ramane activ pentru 30 de zile daca bateria de 10.000mAh este incarcata complet. Fondatorul Bluesmart, Diego Saez-Gil, spune ca pe viitor se va cauta o solutie pentru o durata si mai mare a bateriei.

bluesmart-s-smart-suitcase

Manerul valizei are un cantar incorporat si iti spune exact care este greutatea bagajului. Aceasta functie vine in ajutorul celor care vor sa fie siguri ca vor putea sa isi ia in avion valiza si se incadreaza ca si greutate.

Aplicatia poate sa blocheze si sa deschida valiza prin Bluetooth si dupa cum va spuneam mai devreme, are o baterie de 10.000mAh incorporata pentru modulul 3G. Dar, din acea baterie va puteti incarca si telefonul, tableta in caz de nevoie acceptand compromisul unei baterii mai slabe pentru GPS.

Mie unul mi se pare a fi o solutie destul de buna, aplicabila vremurilor pe care le traim, care te poate scoate din necaz fara probleme. Desi exista trackere GPS pentru bagaje de mult timp ce costa de 5 ori mai putin de cat valiza celor de la Bluesmart, e momentul sa profitam de solutii complete, special destinate acestor probleme de care toti ne temem atunci cand mergem in excursie sau concediu.

bluesmart-s-smart-suitcase1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.