Lily Camera, drona care te urmeaza, a depasit 3.4 milioane de dolari in precomenzi

Lily Camera

Pe hartie, proiectul suna destul de bine, arunci o drona precum un fisibee si aceasta te va urmari de la o anumita distanta, te va filma si-ti va face poze. In realitate, drona se numeste Lily Camera si se adreseaza celor care sunt pasionati de filmari alaturi de cei care doresc sa faca niste pzoe mai exclusiviste.

Potrivit Antoine Balaresque, CEO Lily, compania a depasit recent cifra de 34 de milioane de dolari in vanzari de cand au dat drumul la precomenzi pentru Lily Camera in luna mai a anului trecut.  Daca stati sa faceti un calcul, asta inseamna un munte intreg Lily Camera in ciuda faptului ca dispozitivul are un pret destul de piperat – aproximativ 800 de dolari. Bine, exista drone si mai scumpe, insa 800 de dolari tot sunt bani. Dupa ce  va depasi procesul de precomenzi, pretul o sa sara la 999 dolari.

Interesant la Lily Camera este simplitatea. Nu are o telecomanda complicata, nici macar aplicatie pe smartphone prin care sa o controlezi.

lily-tracking-device-3

Lily Camera este prima camera video din lume care functioneaza pe acest principiu: o arunci si incepe sa filmeze, tinadu-se scai dupa tine. Tot ce trebuie sa faci este sa o atunci intr-o directie si va zbura singura. Foloseste un modul GPS incorporat pentru a se ghida in jur si pentru a te urmari. Lily Camera este rezistenta la apa ceea ce inseamna ca se poate folosi si cand ploua afara, este ultra compacta si filmeaza la rezolutie HD” cam asa suna descrierea produsului pe site-ul lor.

Lily Camera zboara doar 20 de minute  si nu are baterii ce pot fi inlocuite pentru ca ar distruge rezistenta la apa. Filmeaza 1080p la 60 fps si 720p la 120 fps, capabila sa faca si poze la o rezolutie de 12 mpx. Este inclus in pachet si un card microSD de 4 GB, pe care il poti inlocui cu altul mai mare daca doresti.

Lily Camera zboara cu maxim 40 km/h  si poate sa te urmeze de la o distanta de maxim 33 de metri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.