Cumpara un scaun de bar online cu livrare in toata tara

Nu mai este nevoie sa iti bati capul cu tamplariile particulare atunci cand ai nevoie de scaune pentru micul tau bar. In ziua de azi poti sa comanzi un scaun de bar online cu livrare in toata tara, de calitate, exact cum ti l-ai dorit dintotdeauna. Clientii tai sunt cei mai importanti si cu siguranta esti constient de faptul ca acestia vor reveni NUMAI DACA se simt bine la tine in incinta. Din pacate, foarte putini sunt patronii de baruri care constientizeaza ca depind 100% de clienti. Multi trec cu vederea tot ce inseamna confort si nu cred ca este o idee foarte buna. In regula, fiecare are grija de propria afacere asa cum crede de cuviinta…

Cum trebuie sa arate un bar in realitate?

Daca ma intrebati pe mine, desi nu am intrat in multe baruri, am avut ocazia sa “testez” cateva de foarte buna calitate. Prin ce s-au evidentiat acestea? Pai in primul rand prin confort. Saunele pentru bar erau de nota 10+, nu s-a zgarcit nimeni la calitate. De asemenea, fotoliile erau atat de bine facute, incat nu-ti mai venea sa te ridici sa pleci. Parca totul era construit, mobilat, utilat in asemenea mod incat sa nu doresti sa mai pleci de acolo. Unde te simti bine, ramai, nu pleci.

In realitate, un bar trebuie sa arate a investitie. Barurile deschise in anii 90 si in care nu s-au mai bagat nici macar 2 lei de 20 de ani, nu sunt baruri. Sunt niste carciumi ordinare pe care ati face bine sa le cam evitati. Cred ca pe la tara, asa accepta asemenea bombe in care se bea alcool sarbesc amestecat cu apa. Unde nu se cere calitate nu-mi bat capul, insa la oras cred ca ceea ce numim clientela, este ceva cu totul diferit, aparte. Trebuie sa existe calitate pe masura clientilor care calca pragul incintei.

Cand or sa existe baruri de calitate in Romania?

Pai in primul rand, oamenii trebuie sa devina putin mai selecti. Nu e suficient sa existe baruri de calitate daca oamenii se duc tot in carciumile ordinare deschise in anii 90, mai batrane de cat timpul, degradate pana aproape de auto demolare. Parca timpul apasa pe aceste cladiri atat de tare, incat sunt asemenea unei baraci vechi ce se sprijina in ultimul par. Degeaba imi fac eu astazi un bar de nota 10, trebuie sa existe si mentalitate care sa ceara aceasta calitate de nota 10+.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.