Cand ai zis c-ai incercat totul in materie de gazduire web … Incearca si de la cloudpoint.ro

Daca aveti cateva site-uri si le gazduiti in mod normal, nu in beciul casei sau folosind platforme gratuite, probabil ati avut probleme destul de des cu gazduirea. Nu exista seriozitate cand discutam despre gazduire site-uri in Romania pentru ca se intampla un lucru destul de logic: cei care se pricep la asa ceva lucreaza in strainatate pe mii de euro, nu stau pe mizilicul oferit de firmele romanesti. Astfel, daca nu ai oameni competenti in firma, ce poti sa faci? Iti stabilesti in timp o reputatie care in loc sa te ajute, o sa alunge clientii. E foarte riscant sa deschizi o afacere in acest domeniu pentru ca e precum o ruleta ruseasca, poti sa ai noroc sa dai de oameni capabili si mai ales seriosi, insa eu unul nu cred ca se va intampla.

Problemele intampinate de mine cu firmele de hosting din Romania

Eu unul am probat destul de multe solutii pana acum. Sincer va spun, nu am fost multumit de nimeni. Cat de cat mai ok a fost gazduire web personala pachet avantajos oferit de cloudpoint.ro. In rest, exista probleme ori tehnice, ori de comunicare, ori de bun simt. Mi s-a intamplat sa am site-ul picat zile intregi din cauza unor oameni care nu raspundeau la tichete, mi s-a intamplat sa cumpar la promotie un pachet de gazduire apoi sa mi se taie resursele dupa doar o luna din sase pe motiv ca era mult prea mare pachetul pentru ce platisem si asa mai departe.

Mi s-a intamplat sa discut prin tichete cu oameni care mai de care mai caraghiosi. Unii erau mai slab pregatiti de cat mine, altii raspundeau in repezeala fara sa ofere o solutie. Dupa ce ca raspundeau o data la 3 ore, mai raspundeau si fara sa vina cu o rezolvare. Mai trimiteai un tichet, mai treceau 3 ore, primeai iar un raspuns cu care nu aveai ce face si asa mai departe. 80% dintre firmele care ofera servicii de gazduire sunt deficitare la capitolul suport tehnic prin orice: mail, tichete, telefonic, etc…

Firmele nou aparute pe piata precum cloudoint.ro pot sa fie o solutie salvatoare pentru cei care cauta solutii de calitate pentru gazduire

Cei de la cloudpoint.ro sunt ceva mai ok si eu va indemn sa incercati gazduirea lor. Probabil si faptul ca sunt noi pe piata si stiu exact ce lipseste ii ajuta sa ofere servicii de calitate pe care toata lumea si le doreste. Pana la urma, calitatea o sa ajunga sa conteze foarte mult in domeniul acesta online, indiferent ca astazi unora pare sa le mearga destul de bine desi sunt firme mamut. De fapt, cam asa e cand ajungi firma mare si te vezi cu sacii in caruta, nu prea te mai intereseaza de clienti intrucat ai deja un renume si clientii vin auzind de tine si fiind nemultumiti de gazduirea pe care o au in acel moment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.