Apple Music atinge 10 milioane de abonati

Daca esti curios cat de popular este aplicatia Apple Music, ori cat de bine se pricepe la marketing Apple, in cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva cifre prin care o sa lamurim aceasta problema. Cei de la Apple inca nu au anuntat cifrele oficiale, insa surse de incredere sustin ca aceasta companie a dezvaluit pentru Financial times faptul ca aplicatia Apple Music a depasit recent cifra de 10 milioane de abonati.

Ca sa punem in perspectiva aceasta cifra, Spotify a avut nevoie de 8 ani ca sa ajunga la 10 milioane de subscriberi, serviciul fiind lansat in 2006. Ca sa fim sinceri pana la capat, Spotify pune pietre de temelie pentru servicii concurente mult mai moderne. In 2008, ideea de a plati un abonament lunar pentru a asculta muzica parea ceva mult mai catastrofal de cat pare astazi. De fapt, ca sa vedeti cat de greu au reusit cei de la Spotify sa convinga oamenii ca serviciul merita banii, abia in anul 2011 au reusit sa stranga 1 milion de abonati.

Asadar, Apple a facut rost de 10 milioane de abonati dupa doar 6 luni de cand a lansat aplicatia Apple Music, insa daca ne gandim mai bine, aplicatia a fost lansata si intr-o perioada mult mai buna pentru asemenea idei. Lumea s-a cam obisnuit cu platitul aplicatiilor.

Desi nu stim exact de unde au venit atatia abonati in curtea Apple Music intr-un timp atat de scurt, e posibil ca lansarea Apple Music pentru Android in noiembrie anul trecut sa fi contribuit la acest aval de abonati. Pana in octombrie, Apple anunta 6.5 milioane de abonati pentru acel serviciu.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.