Musk: este evident faptul ca Apple construiste o masina

In acest moment, este aproape evident faptul ca Apple fabrica o masina prin hangarele sale, departe de ochii lumii. Ei bine, chiar si Elon Musk crede asta. Intr-un interviu pentru BBC, CEO Tesla a declarat proiectul secret prin care Apple coace o masina electrica drept “un secret public”. Si daca Musk e ingrijorat de competitie, nu se lasa intimidat cu una cu doua…

“E destul de greu sa ascunzi ceva  daca angajezi peste o mie de ingineri ca sa-ti fabrice acel ceva” spune Musk, adaugand faptul ca intrarea Apple pe piata va extinde industria.  Antreprenorul a mai afirmat faptul ca toate masinile in viitor vor fi electrice si autonome, nu vor mai depinde de nimeni si nimic. Iar oamenii le vor conduce doar ca un simplu hobby, nu din necesitate cum se intampla in ziua de azi.

Noile comentarii vin dupa ce saptamana trecuta, Tesla a lansat un update de soft mentru Model S care-ti baga si scoate singur masina din garaj.  Musk a mai spus celor de la BBC faptul ca acest mic update este doar primul pas. In cativa ani, proprietarii de Tesla vor avea capacitatea sa-si cheme masina la ordine din orice colt al tarii.

“In ultima instanta, vei putea sa isi chemi masina aflata in New York cand tu te afli in LA. Va conduce singura prin tara, se va incarca singura in diverse locatii pana in momentul in care va ajunge la tine” mai spune Elon…

Cei de la apple tac precum porcii in porumb. Deocamdata nu au confirmat ca ar lucra la un competitor pentru Tesla, insa lumea vorbeste, actiunile pe care Apple le intreprinde in vazul lumii ridica semne de intrebare din ce in ce mai serios.

Dar nu e prima data cand Elon vorbeste despre tentativa celor de la Apple, el a mai afirmat in trecut ca puhoiul de angajati pe care Apple i-a luat sunt cei care n-au reusit sa intre la Tesla.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.