In sfarsit! iPhone va putea fi incarcat wireless

Uita de incarcatoarele wireless pe care trebuie sa pui telefoanele. Se pare ca Apple dezvolta un incarcator care va incarca iPhone de la distanta. Compania lucreaza cot la cot cu parteneri din SUA si Asia pentru a aduce tehnologie de varf pe piata.

Aceste incarcatoare, de fapt, aceasta tehnologie, ar permite dispozitivelor sa fie incarcate desi ar sta la metri buni distanta de sursa. Imaginati-va o casca bluetooth care se incarca in momentul in care o purtati la ureche, de la telefon…

Asemenea tehnologie este limitata momentan pentru ca bateriile au nevoie de un timp de incarcare mult mai mare daca sunt  departe de sursa. Daca zvonurile sunt adevarate, clientii ar putea sa renunte pentru totdeauna la tot ce inseamna cablu de alimentare anul ce bine, potrivit Bloomberg, citand niste surse anonime…  Apple nu a raspuns pana acum la aceste zvonuri…

In ultimii ani, Apple a achizitionat o multime de patente pentru incarcarea wireless cu energie electrica , unul dintre ele foloseste un camp magnetic pentru a tine un iMac pornit de la o distanta de 1 metru. Pana acum, nimic impresionant nu s-a intamplat in acest domeniu.

Rivalii de la Samsung au oferit un incarcator wireless pentru dispozitivele Galaxy prin intermediul standurilor… Sa vedem daca cei de la Apple vor fi decisi sa tina piept concurentei si vor reusi sa rastoarne situatia in 2016.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.