La cine apelezi cand ai nevoie de o certificare ISO?

Certificarile ISO nu mai sunt ceva atat de strain pentru multi dintre noi, prestatorii de servicii. Cand vine vorba de calitate, este interesul nostru sa evoluam si sa avem o patalama care sa confirme faptul ca suntem capabili sa oferim calitate. O certificare ISO este dovada faptului ca firma ta poate sa asigure anumite standarde de calitate prin serviciile pe care le presteaza si in ziua de azi, cand in tara exista numai tepari si oameni de nimic in care nu poti avea incredere, aceste certificari sunt o mina de aur.

De ce avem nevoie de certificare ISO pentru afacerea noastra?

Asa s-a ajuns dupa 26 de ani de libertate, unii nu au treaba cu cinstea si cu bunul simt. Din ce in ce mai multi indivizi isi deschid afaceri ca sa dea teapa si ca sa pacaleasca, sa ia niste bani chiar daca nu ii merita. Bineinteles c anu ii recomanda nimic pe acesti oameni si de cele mai multe ori suntem nevoiti sa apelam la ei din lipsa de altceva. Pe piata din Romania se simte o lipsa de diversitate in ceea ce priveste nisa de prestari servicii si nu numai, insa de curand , de cand au aparut aceste certificari ISO, putem face diferenta intre cei care vor doar bani si cei care sunt in stare sa presteze un serviciu de calitate.

De unde faci rost de certificare ISO?

Daca vrei sa obtii o certificare ISO pentru afacerea ta tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe Google o firma care se ocupa cu asa ceva. Eu unul iti recomand iqcr.ro pentru ca din cate stiu eu, sunt unii dintre cei mai buni de pe piata in acest moment. Este interesul tau sa apelezi la cei mai buni atata timp cat iti doresti o afacere de succes. Cred ca aici se impotmolesc majoritatea romanilor cand vine vorba sa dea inainte, apeleaza numai la oameni care de regula ar trebuie evitati.

Ce se intampla dupa ce ai obtinut certificare ISO pentru firma ta?

Dupa ce ai obtinut certificare ISO, in functie de domeniul de activitate bineinteles, increderea companiilor nationale si straine in tine va creste simtitor. Noi oportunitati de afaceri vor aparea si in interiorul firmei tale va domina un sentiment de incredere, sentiment care aduce aminte atat tie cat si angajatilor faptul ca reusiti impreuna sa dati inainte fara sa faceti rabat la calitate. Practic totul se reduce la calitate in ziua de azi, cei care nu sunt capabili sa o ofere nu vor putea niciodata sa obtina certificare ISO. Era necesara o astfel de certificare la nivel national pentru ca dupa cum spuneam mai sus, s-a umplut tara de “afaceristi” iar certificarea ISO reuseste intr-un fel sa ii detaseze de cei care pot sa ofere calitate in adevaratul sens al cuvantului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.