Ti-ai cumparat un Ebook Reader Kindle? Iata cum il setezi pentru prima data

Odata ce ai intrat in era digitala cot de cot cu Kindle, experienta pe care o vei avea in momentul in care iti vei lectura cartile in format .PDF va fi una extraordinara. Din pacate, cei de la Amazon (ei fabrica Kindle), nu ofera si un manual printat legat de setarea dispozitivului in sine, iar pe site-ul lor nici vorba de ceva detalii. Deh, trebuiau sa isi dea ei in petec cu ceva, nu? Nu se puteau sa fie toate bune. Perfectiunea nu exista nicaieri, trebuie sa contra-balanseze ceva daca totul e super ok pe-o parte.  In cele ce urmeaza, te vom invata cum sa setezi dispozitivul fara nici un manual.. E destul de simplu…

4 pasi pentru a seta un Ebook Reader Amazon Kindle

  1. Conecteaza-te la o retea Wi-Fi. Vei fi rugat sa faci asta in procedeul de setare preliminara a dispozitivului, insa dac anu o faci poti activa Wi-Fi din Menu > Settings > Wi-Fi Networks.
  2. Inregistreaza dispozitivul Kindle. Ori creezi un cont nou, ori te conectezi cu cel existent daca ai. Daca nu ai un cont Amazon vei fi nevoit sa urmezi pasii simplu ce ti se vor infatisa pe display pentru a crea unul.
  3. Cumpara-ti cartile preferate. Exista pe Amazon si careva carti pe care le poti lua gratis, in scopul de a seta mai departe dispozitivul, insa cu siguranta vei dori sa iti cumperi romanele preferate pe care abia astepti sa le citesti.
  4. Ajusteaza fonturile. Fiecare se simte mai confortabil cu un font mai mare sau mai mic, mai subtire sau mai ingrosat. Alege unul care crezi ca ti se potriveste apasand in partea de sus a display-ului apoi selectand Aa. De aici, iti alegi in adevaratul sens al cuvantului fontul.

One Response

  1. Razvan Dec 28, 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.