Cumpara bijuterii online pentru a le darui de Craciun

Cu totii adoram Craciunul, nu? E ocazia perfecta de a reuni familia in jurul mesei si de a fi la curent cu viata celor care au plecat ceva mai departe de noi. Craciunul este o sarbatoare a uniunii, cea mai importanta sarbatoare a crestinismului. Pe data de 25 decembrie sarbatorim nasterea Domnului nostru Iisus Hristos si alaturi de Paste, Craciunul face parte din grupul celor mai importante sarbatori ale noastre ca popor. Romanii sunt un popor crestin destul de religios si care tine la traditii.

Chiar daca tinem la traditii, vine o vreme cand trebuie sa mai schimbam din cand in cand “meniul”. Daca pana acum obisnuiam sa cumparam acele cadouri ieftine si multe, cred ca a venit vremea sa cumparam si ceva mai deosebit. Pentru anul acesta m-am gandit sa cumpar cateva bijuterii online si o sa va explic imediat de ce. Bijuteriile sunt scumpe, stiu, contrazice modul general pe care noi il avem in ceea ce priveste daruirea. Noi cautam intotdeauna sa cumparam ceva ieftin si simbolic. Din pacate…

De ce am ales sa cumpar bijuterii online drept cadouri de Craciun

In primul rand, sa va explic de ce am ales bijuterii online si nu de la magazinele normale din oras. In magazinele din oras nu gasesc niciodata ceea ce imi doresc. Eu am ales sa daruiesc bijuterii elegante si de exemplu nu am gasit nicaieri in oras perle. Severinul este genul de oras care nu iese in evidenta cu absolut nimic atunci cand iti doresti diversitate. Daca vrei ceva mai deosebit pentru cadouri, internetul este singurul care te poate ajuta. Orasul e plin de ieftinea si de tablarie atunci cand discutam despre bijuterii.

Acum, sa va explic de ce am ales bijuteriile drept cadouri. Multi or sa imi spuna ca am luat-o razna la fel cum aud de la cei din jur cand le comunic faptul ca alerg 10 km pe zi. Oamenii sunt destul de incastrati in obiceiurile lor proaste si nu-i poti scoate din ele cu una cu doua. Nu poti sa ii convingi ca e sanatos sa faci miscare la fel si cu ieftineaua cadourilor de Craciun. Degeaba le explic eu ca e frumos sa daruiesti ceva cat de cat valoros cand ei de ani de zile vin la tine cu bibelouri de 10-15 lei maxim… Apreciez gestul si faptul ca s-au gandit la mine, insa parca ai nevoie de ceva obiecte cu cu care sa poti face ceva.

Voi darui bijuterii femeilor importante din viata mea si atat. Nu va imaginati ca o sa dau la toata lumea… Nu, de Craciun se cinstesc oamenii cu adevarat importanti si cred ca ar trebui intotdeauna sa incercam sa le aratam ca tinem la ei intr-un fel sau altul. Cu siguranta fiecare dintre noi are o mana de prieteni, rude pe care ii poate numara pe degetele unei maini, ei sunt cei care merita niste cadouri mai importante si mai insemnate si e bine sa le aratam aprecierea macar acum, cu ocazia Craciunului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.