Cele mai piratate 10 filme

La ce va ganditi cand vedeti cuvantul piratat? La ceva de genul Avengers: Age of Ultron? La un film cu buget urias precum The Man From U.N.C.L.E. ce se scurge incet si sigur pe internet sub forme mai putin legale? La filmul lui Adam Sandler The Ridiculous 6 care se rupe prin NetFlix? Ei bine, cam da. Toate filmele de mai sus sunt piratate la greu pe internet si ele sunt doar parte din top 10 cele mai piratate filme care circula pe internet. In cele ce urmeaza, o sa infaptuim si noi lista cu cele 10 ca sa vedeti cu subiect si predicat ce inseamna piraterie online si care este efectul ei pe termen mediu si lung.

Cele mai piratate 10 filme online

10. Inside Out – o tanara domnisoara pe nume Riely trebuie sa tina piept emotiilor ei antropomorfe… Seamana cu Herman’s Head in varianta moderna.
9. The Man From U.N.C.L.E. – un remake dupa un show de televiziune al anilor 70, in rol principal cu Henry Cabill (Napoleon Solo), un agent CIA care isi uneste fortele cu temutul KGB pentru a combate criminalitatea.
8. The Ridiculous 6 – Adam Sandler si un amic de-al lui au facut un western. E genul de film pe care ori il placi ori nu. Nu exista cale de mijloc.
7. Ant-Man – un film al Marvel Studios ce spune povestea unui hot celebru antrenat de un cercetator disperat sa isi poata schimba dimensiunile.
6. Criminal Activities – un tanar care face o investitie. Aceasta investitie il duce in lumea mafiei. In rol principal: John Travolta.
5. Goosebumps – un tanar care trebuie sa opreasca monstri imaginari sa distruga orasul. Cred cava dati seama despre ce fel de film este…
4. Absolutely Anything – extraterestrii ii dau puterea unui barbat sa faca absolut orice. Bineinteles, haosul se dezlantuie la scurt timp.
3. The Intern – un vaduv de 70 de ani – Robert de Niro – se lasa de pensie ca sa devina intern pentru un site de fashion.
2. The Martian – un astronaut uitat de echipa pe planeta Marte este nevoit sa supravietuiasca pana cand apar ajutoarele.
1. Pan – cel mai piratat film online la aceasta ora, un remake dupa povestea lui J.M. Barrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.