Routerul OnHub al celor de la Google face senzatie nu doar cu functionalitatea dar si cu aspectul

Marti, gigantul motoarelor de cautare a anuntat faptul ca pot sa cumpere 3 carcase noi pentru versiunea celor de la TP-Link a routerului OnHub, carcase ce costa intre 29 si 39 de dolari in functie de modelul ales. Se ofera de asemenea si o optiune DIY numita Marker Macket care va permite detinatorilor de routere OnHub sa customizeze dupa bunul plac aspectul routerului in sine. Cei care au nevoie de inspiratie, Google a lansat o galerie in care apar cateva modele concepute de diversi artisti.

Routerul OnHub al celor de la Google e conceput drept o alternativa pentru routerele traditionale.dispozitivul poate fi setat in doar cateva momente prin intermediul unei aplicatii mobile ce poate fi utilizata si pentru monitorizarea traficului pentru a putea vedea cine se conecteaza la retea. Pe langa utilitate, aspectul acestui router il pune in fata celorlalte.

Google a ascuns antenele traditionale si a adus pe piata un dispozitiv cilindric. Deocamdata , optiunile de customizare OnHub sunt disponibile doar pentru varianta modelului construit de cei de la TP-Link. Mai exista un OnHub construit de cei de la Asus, insa aceasta varianta nu apare deocamdata in Marker Packet.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.