PS4 Online Multiplayer este gratuit in acest weekend

Anuleaza-ti toate planurile pentru weekend daca esti gamer. Pune-te in fata televizorului si pregateste-te pentru ceva sesiune fantastica de multiplayer. Sony revine cu gratuitatea pentru online multiplayer pentru toti detinatorii de PS4, optiune pentru care se plateste de obicei cam 10 dolari pe luna. Sa precizam inca o data, este vorba doar de acest weekend.

Accesul gratis la online multiplayer incepe in aceasta vineri , 11 decembrie la ora 12:01 AM timpul Pacificului si tine pana duminica 13 decembrie la ora 11:59 PM timpul Pacificului. Ca sa beneficiezi de optiunea gratuita, trebuie sa te loghezi in reteaua Playstation si sa lansezi un joc multiplayer. Vei avea acces automat si nu vei fi nevoit sa cumperi o subscriptie sau ceva de genul.

“Ce alta cale mai buna de a juca alaturi de prieteni nou lansatul DLC Star Wars Battlefront Battle of Jakku inainte de premiera Star Wars: The Force Awakens exista?” spune Andy Lum de la Sony intr-o postare recenta pe blog. Pe langa gratuitatea online multiplayer PS4, PlayStation Plus iti da acces gratuit la cateva jocuri in limita a 3 GB spatiu, si reduceri de pana la 75% in PlayStation Store.

Ultima data cand cei de la Sony au acordat acces la online multiplayer gratuit a fost anul trecut inainte de lansarea PlayStation TV. Intre timp, cei de la Sony au lansat o aplicatie pentru iOS si Android, un messenger standalone numit PlayStation Messenger care iti permite sa sa trimiti mesaje in reteaua PS direct de pe telefonul mobil.

Aplicatia iti arata intreaga lista de prieteni sortata alfabetic sau dupa online/offline. De asemena, in aplicatie apar grupuri favorite prin intermediul carora poti trimite acelasi mesaj mai multor persoane in acelasi timp. Exista posibilitatea de a trimite mesaje vocale sau stikere amuzante.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.