Cei care fac munca de birou de acasa au nevoie de echipamente high tech?

Pe vremea cand dinozaurii umblau liberi pe planeta – anii 2000 – existau multe articole pe net de genul “Tool or toy?” adica unelte sau jucarii? Si toate se refereau la gadgeturi destinate lumii high tech precum camerele foto digitale, modemurile wireless fara de care putea oricine sa traiasca, insa cu totii ni le doream.

Cei care muncesc de acasa isi pun destul de des intrebarea daca ar trebui sa cumpere obiectul X sau Y, insa nu discutam despre o placa video pentru PC sau o imprimanta, discutam despre obiecte care nu prea afecteaza cu nimic natura muncii, nu o imbunatatesc, insa sunt niste gadgeturi de birou destul de interesante. E o idee buna sa le cumparam daca facem munca de birou sau e mai bine sa pastram banii si sa ii investim in altceva? Haideti sa vedem cateva exemple de gadgets office care se incadreaza in exemplul de mai sus…

  1. SSD-ul pentru PC. Nu avem nevoie de el, insa e cel mai mare upgrade pe care il putem face PC-ului cu care lucram, editam texte si trimitem mailuri. Desi inca sunt mult mai scumpe de cat HDD-urile clasice, merita banii chiar si pentru a stoca datele pe el.
  2. Speech Recognition – recunoasterea vocii. Este genul de gadget pe care trebuie sa il ai daca lucrezi cu texte si minuni de genul. Dragon NaturallySpeaking Premium 13.0, English este genul de soft pe care ai putea sa il incerci.
  3. Un mouse mult mai bun. Bineinteles ca nu ai nevoie de el, insa e in firea noastra de pasionati de IT sa ne dorim asa ceva. Poti sa cumperi un Logitech MX Master, ce are multe functii noi si care iti vor face munca mai usoara… in jocuri…

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.