Calatoreste in siguranta cu Nick Trans

Companiile de transport persoane nu prea respecta regulile si aceste lucruri duc deseori la dezastre si nenorociri. Totul pentru bani, totul pentru a castiga clienti pe o piata a serviciilor supra saturata. Exista foarte multi care cer preturi foarte mici pentru a transporta oamenii in strainatate si din aceasta cauza transportul se face cu autocare prost pregatite de drum si cu soferi fara experienta, platiti destul de prost. In cele ce urmeaza o sa trecem in revista cele mai mari nereguli pe care companiile de transport persoane le au…

  1. Masinile nu corespund din punct de vedere tehnic si sunt tixite pana la refuz cu bagaje si colete. Atunci cand faci transport de persoane, castigi o data din tariful pentru biletul in sine si inca o data din livrarea de colete in si din tara respectiva. Dupa ce ca nu sunt ingrijite, masinile sunt si destabilizate de tonele de colete pe care proprietarii si soferii le inghesuie in acele cale speciale.
  2. Nu se respecta timpii de odihna si astfel se pune in pericol viata celor care calatoresc in acel autocar. De exemplu, la un drum Romania Spania trebuie sa fie cel putin 3 soferi in masina ca sa poata sa mearga fara oprire pana la destinatie. Daca plecati in Spania si vedeti un singur sofer sau doar doi, feriti-va sa mai folositi acea firma de transport.

Nu e bine sa va orientati intotdeauna catre cel mai mic pret, ci inspre calitate. Calitatea in domeniul transporturilor aduce profesionalismul si nu in ultimul rand, siguranta. Am vazut cu totii atatea accidente pe la TV in care au fost implicate autocare ale caror soferi au adormit la volan. Oboseala la drum lung este un factor important de luat in seama iar cei care aleg sa calatoreasca cu microbuze de capacitate mica sunt si mai dispusi la accidente din cauza faptului ca nu au tahografe instalare pe maini, legea nu ii obliga din pacate.

Cautati intotdeauna sa calatoriti cu o firma serioasa atunci cand trebuie sa ajungeti intr-o tara straina. Nick Trans este una dintre cele mai serioase companii din Nord-Estul tarii si cred ca este o solutie buna atat pentru cei care locuiesc in zona dar si pentru cei care nu au contact direct cu Suceava. E de preferat sa apelati la serviciile lor de cat sa va bazati pe ceva microbuze cu o stare tehnica precara, cu un singur sofer, care sa va duca pana in Spania sau Anglia sau alta tara aflata la mii de kilometri distanta.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.