Ce inseamna perfectiunea atunci cand discutam despre o simpla barba?

Aspectul ingrijit al unui barbat incepe si se termina cu lucrurile care se vad. Modul in care parul este ingrijit – taiat, la fel si barba, iese in evidenta de fiecare data. Primul contact pe care il iei cu un barbat este cel vizual. Oamenii se privesc in ochi si, automat, observa aceste aspecte: tunsura si barba.

In ultima vreme am observat ca e la moda barba mare, stufoasa. Ei bine, multi ar spune ca acest mod de a purta barba denota neglijenta si sincer sa fiu si mie mi se pare cam acelasi lucru la unele persoane, respectiv la cele care nu ingrijesc barba. Daca nu o tai, trebuie sa o ingrijesti.

Daca alegi sa pastrezi barba, trebuie sa o ingrijesti dupa cum spuneam mai devreme si sincer sa fiu, nu e dificil deloc. Cei care umbla cu ea neingrijita probabil sunt delasatori si le place sa aiba ceva ce-i la moda doar, fara sa realizeze ca de fapt, la moda nu-i neglijenta.

Ultima gaselnita in materie de ustensile pentru ingrijit barba vine de la Philips.ro, vedeti aici un trimmer cu laser. Da, ati auzit bine, cu laser. Asemenea unei nivele laser, emite un fascicul rosu care sa te ajute sa obtii linii perfect drepte atunci cand tai barba si vrei sa o aranjezi intr-un anumit mod.

Ma uitam la trimmerul despre care va povesteam mai devreme, cel cu ghidaj laser (Philips Beardtrimmer series 9000) si parca nu-mi vine sa cred cat de mult a evoluat tehnologia asta. Parca pana mai ieri ne barbieream cu ajutorul acelor lame de ras clasice pe care doar cei batrani le mai folosesc azi.

Cu ajutorul tehnologiei moderne, poti obtine un look extraordinar de ingrijit. Depinde cat de mult tii la acest aspect ingrijit pentru ca dupa cum va povesteam mai devreme, exista oameni si oameni. Nu toti sunt capabili sa inteleaga un trend in adevaratul sens al cuvantului din pacate.

Perfectiunea poate ca nu o vom putea atinge niciodata, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim vreodata din a incerca sa o ajungem. Suntem datori sa incercam si se pare ca tehnologia tine cu noi dina cest punct de vedere si poate sa ne ajute destul de mult din punct de vedere al lookului in 2016.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.