ZEBRA ZXP – imprimanta pentru carduri perfecta pentru micii industriasi

Cardurile incep sa prinda din ce in ce mai mult teren in sfera aceasta a publicitatii offline. Pentru multi ani, publicitatea offline a insemnat anunturi la ziare, TV, radio, fluturasi imprastiati manual prin oras. Ei bine, in 2015 exista o metoda mult mai eficienta de publicitate si anume publicitatea prin carduri.

Ce inseamna publicitatea prin carduri?

Cardurile de client reprezinta o solutie practica si foarte utila pentru cei care lucreaza in retail si nu numai. Cardurile sunt din plastic si nu sunt aruncate de clienti, iar cu ajutorul lor, reusesti sa ii faci sa revina in magazin acordandu-le diverse avantaje. Ati vazut pe la Cora cardurile de client ce beneficii au.

Publicitatea prin carduri este din punctul meu de vedere solutia perfecta pentru cei care doresc sa atraga clienti in 2015, dar in acelasi timp sunt dispusi sa acorde ceva beneficii elementare precum discounturi sau promotii speciale celor care aleg sa revina in magazin.

ZEBRA ZXP – imprimanta de carduri perfecta pentru micii retaileri

In cele ce urmeaza, o sa va prezint imprimanta pentru carduri  ZEBRA ZXP SERIA 7 S/S, o imprimanta destul de simpla si usor de folosit, fara functii avansate. E genul de aparat cu care-ti faci treaba repede si sigur. Imprimanta costa ~1300 euro fara TVA si poate fi cumparata de aici.

Avantaje imprimanta ZEBRA ZXP

  • Are volum de imprimare mediu spre mare ceea ce inseamna ca va fi solutia perfecta pentru orice retailer. De cat sa cumperi una cu volum mic de imprimare cu care sa te chinui atunci cand ai cerinta, mai bine sa fii asigurat.
  • Poate imprima urmatoarele tipuri de carduri: Standard, magnetice, inteligente-smart, de proximitate iar calitatea este destul de buna. Cam 300 DPI.
  • Cel mai important este pretul/card imprimat, mi se pare destul de bun si anume 0.21 euro pentru o fata. Costurile sunt minime.

Ce carduri poti imprima cu ZEBRA ZXP

Cardurile imprimate cu acest utilaj pot fi folosite in domenii destul de vaste, nu doar in retail. Pentru retail, se pot imprima carduri de fidelitate, ori de membru. Pe langa retail, cardurile imprimate mai pot fi folosite si pentru acces, legitimatii securizate, carduri de transport si multe altele. In cazul in care doriti sa vedeti si alte modele de imprimante, vizitati magazinul celor de la printcard.ro. poate nevoile dumneavoastra sunt altele, asa ca 100% veti gasi ceva pe site-ul lor care sa se potriveasca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.