Vrei sa iti surprinzi copiii cu un cadou special de Craciun? Incearca o lenjerie de pat 3D

Fiecare parinte isi doreste pe cat posibil sa isi surprinda copiii de sarbatori cu un cadou cel putin special. Nimeni nu porneste de la ideea de a darui ceva banal si exista doua variante atunci cand discutam despre cei mici:

  1. Sa le daruim exact ceea ce isi doresc. Puteti afla asta punandu-i sa scrie scrisori catre Mos Craciun pe care “le veti trimite voi de la posta”.
  2. Sa ii surprindeti cu un cadou aparte. Aici ramane sa va imaginati singuri ce ati putea cumpara. Puteti incerca de exemplu lenjerii de pat 3D cu personaje de desene animate sau din jocuri.

Si va mai dau un sfat, indiferent ce ati alege sa daruiti, alegeti din timp si cumparati din timp intrucat in perioada sarbatorilor, eventual cu cateva zile inainte de Craciun, curierii nu vor face fata si e posibil sa nu va ajunga cadoul la timp, iar daca va hotarati sa cumparati ceva pe care ati pus ochii intr-un magazin din oras e posibil sa cumpere altcineva inaintea voastra daca lasati totul pe ultima clipa.

Acuma, multi or sa ma intrebe de ce am tinut sa aduc in discutie ideea de cadou cu lenjerii de pat. Pai in primul rand, copiii se identifica destul de bine cu personaje din filme, desene sau jocuri iar o lenjerie de pat cu personajul favorit nu poate sa fie de cat o alegere excelenta. Chiar daca desenele animate nu mai sunt ce erau candva, cu siguranta o sa reusiti sa gasiti un personaj care sa poata fi pus la loc de cinste in casa voastra.

Imi aduc aminte de vremurile cand eram mic, nu existau atatea tehnologii care sa aduca mai aproape super-eroii si personajele de desene animate de copii. Atunci, cel mult puteai sa ai un poster pe care s ail pui pe perete. Nici vorba de imprimeuri pe lenjerii de pat. Daca puteti profita de tehnologie pentru a face o surpriza minunata celor dragi, faceti-o fara sa stati pe ganduri.  Daca o lenjerie de pat este ceea ce bucura un suflet de copil, cu desene animate sau orice altceva, nu-l privati de aceasta mica bucurie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.