La ce poti folosi o tableta second hand?

In ultima vreme, au inceput sa apara din ce in ce mai multe magazine IT in mediul online care pun la dispozitia cui are nevoie, tablete second hand. Preturile in aceste magazine incep de la 199 lei pentru ceva de genul HP Slate 7 2800 – 7 inch si ajung pe la 400 de lei pentru o tableta Samsung cu modul 3 G incorporat. Aceste tablete second hand sunt niste solutii destul de bune si o sa va explic in cele ce urmeaza care sunt acela cazuri in care va trebuie o tableta, dar nu neaparat una noua…

4 idei pentru a folosi o tableta second hand

  • In masina e destul de ok o tableta second hand ca centru multimedia. O conectezi la casetofonul masinii prin auxiliar si iti canta muzica de pe tableta prin boxele auto. Am avut, functioneaza super. E foarte ok si la drum lung, te mai uiti la filme te mai joci.
  • Este cel mai ieftin GPS. Descarci iGO , instalezi, ai GPS pe 7 inch, alaturi de multe alte functii utile ale tabletei. Am avut, functioneaza de minune. Am descarcat iGO gratis si am facut rost si de ultimele harti.
  • Poti folosi Google Maps in orase daca alegi o tableta precum cea de aici, cu modul 3G incorporat. Pui o cartela cu trafic de date activ si ai GPS fara nici o alta aplicatie oriunde.
  • Este ideala pentru copii, de cat sa dai 800 de lei pe o tableta noua mai bine arunci o privire pe abdcomputer.ro de unde poti cumpara si cu 200 de lei. Cei mici le pot sparge in 2 secunde si daca tot e paguba, macar sa nu fie insemnata zic…
  • O poti folosi pentru job ca solutie de avarie. Daca lucrezi intr-un domeniu in care ai nevoie de tableta si cea de serviciu se defecteaza, poti cumpara repede ceva de genul HP Slate 7 2800 cu care sa iti duci la indeplinire taskurile elementare de serviciu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.