Cat de simplu e sa cumperi anvelope de calitate pentru masina la un pret bun?

Ei bine, simplu pare doar in idee, nu si in practica pentru ca de fiecare data cand avem nevoie de cauciucuri, mergem pe la magazinele din oras unde inspectam, apoi ne intoarcem cu coada intre picioare acasa si cu mana goala dupa ce vedem preturile. Preturile pentru anvelope sunt de-a dreptul ridicole si discut despre dimensiuni standard precum 195 65 R15, nici macar nu am adus in discutie dimensiunile ciudate pentru care Dumnezeu stie ce rinichi trebuie sa-ti vinzi ca sa le poti cumpara.

Vrei cauciucuri ieftine? Cauta pe net, nu in oras

In cele ce urmeaza o sa va dau exemplul meu. Am avut nevoie de cauciucuri 195 65 R15 pentru Megane si ca orice om am inceput sa iau la pas magazinele din Severin. Cauciucuri sunt pe toate drumurile, insa frate, au niste preturi de-ai zice ca sunt facute din aur combinat cu platina. N-a fost chip sa cumpar anvelope din oras, doar nu eram nebun sa dau peste 200 de lei pentru ceva standard precum 195 65 15. M-am orientat catre internet unde am gasit nu doar preturi mai mici, ci si producatori autohtoni.

Cumparati anvelope direct de la producatori

E destul de ok sa cumperi de la magazinul fabricii, preturile sunt destul de mici comparativ cu anvelopele din magazine si asa iti dai si tu seama cat adaos comercial pot sa bage halapii astia cu magazinele din oras.  Eu am cumparat de la http://www.acvila-romania.ro/, direct producator dupa cum spuneam. Desi multi or sa inceapa cu strambe de genul “Pai da dar e marca no name”… Ei na, ca si Renault o fi ceva soi de Mercedes ca sa ma apuc sa-mi vand casa pentru a cumpara niste cauciucuri?

Sunt de parere ca valoarea masinii aduce dupa sine si restul lucrurilor pe care le cumperi pentru ea. Adica ce rost are sa iti cumperi masina de 1500 euro second hand si sa dai 500 de euro pe cauciucuri? Adica nu vad logica. Trebuie sa fii ultimul snob ca sa faci asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.